EVB med nytt uttryck

Parallellt med allt vi producerat åt våra kunder de första månaderna på året, har vi också byggt en ny hemsida, startat en prenumeration på våra erbjudanden och kopplat på deltagarhantering som en av våra tjänster. Resan med en ny hemsida startade tidigt i år, där vi också diskuterat kring vår affär, vår existens och den kund- & affärsnytta vi bidrar med.  

Eventab har en historia på över 20 år och mycket har såklart förändrats över den här tiden. Något vi i den mån vi kunnat, tolkat in och överfört i vårt nya uttryck på hemsidan. Vi hoppas ni ska tycka om den. Vi har haft hjälp av superduktiga @infrontmedia där Emma Mattsson ledsagat oss igenom design och funktion. Stort tack Infront & Emma!

Prenumerationen är också ett led för oss att kunna skicka ut erbjudanden till Er kunder, leverantörer och partners som kan gagna Er.

Vi rekommenderar Er varmt att trycka på knappen Prenumerera i sidfoten eller på startsidan. 

Vi är också stolta att kunna presentera Lyyti som vår partner kring deltagarhantering. Vi har vid ett antal tillfällen redan nu under våren provtryckt systemet och det är ett fantastiskt verktyg och kommer utgöra en viktig del vår fortsatta tillväxt. Fråga oss gärna om detta! 

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar

Nytt Case

I augusti genomförde vi för kunds räkning en utbildningsvecka på fantastiska Steam Hotel, Västerås. Deltagarna

Läs mer

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.