Nordsjö idé & Design Update 2024

Case Nordsjö Idé & Design Update 24

Sedan drygt 20 års samlar vi butiker och leverantörer för två innehållsrika dagar med fokus på kunskap, inspiration, relationsbyggande. Vi startar med en Update och nuläge som samma kväll mynnar ut i en trevlig middag med priser inom kedjan för speciella insatser under året. Uppsluppet. Dag2 genomförs Forum en plats där leverantörerna ställer ut och visar upp produkter och får chansen att möta alla butiker. Hela dagen har vi en scen som motor, där olika talarna avlöser varandra. Samma kväll äger den stora banketten rum där vi korar årets butik och årets leverantör.

Det vi gör

Vi på Eventab har ansvaret från anmälan, planering, genomförande och uppföljning. Det är ett event vi alltid producerar nära våra uppdragsgivare i syfte att hela tiden utveckla, ompröva och förbättra. Vi är stolta över att ha jobbat så länge med Nordsjö Idé & Design och hela projektet utmanar oss varje år. 

När man jobbat så länge med en kund förstår man varför Nordsjö Idé & Design – kedjan är Sveriges bästa färghandlare. Besök en butik och upplev förstklassig service och riktig kunskap ni med.

Dela artikeln på sociala medier

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.