Utvalda Kundcase

Läs mer om våra kundcases.

Deloitte

Vi har haft förmånen att jobba med Deloitte sedan 2008.

Vi har haft förmånen att jobba med Deloitte sedan 2008. Tillsammans har vi byggt branschens bästa personalfester i syfte att stärka gemenskapen, företagskulturen och införliva nyrekryterade i företaget. Det är med stolthet och tacksamhet vi ser tillbaka till alla fantastiska event vi genomfört tillsammans. Och ser fram emot många fler med Sveriges bästa arbetsgivare Deloitte. 

If försäkringar

Vi har under flera år haft förtroendet från If Försäkringar att arbeta tillsammans för deras årliga Celebration party.

Under årens lopp har vi skapat kvällar för medarbetarna att umgås, firas och hyllas.  

Nordsjö idé & design

Eventab och Nordsjö Idé & Desin har ett gediget sedan 18år.

Varje år samlas Nordsjöbutikerna över två dagar för inspirerande möten och en inköpsmässa. Båda dagarna avslutas med middagar och prisutdelningar. 

Över åren har vi utvecklat konceptet och dels besökt nya städer, dels haft förtroliga diskussioner kring innehållet. Tillsammans är NID Update ett uppskattat årligt återkommande event som butikerna varje år ser fram emot. 

SveaBank

Genom åren har vi tillsammans med Svea skapat många event för de anställda.

SveaBank bjuder in sina anställda för att fira årets tillsammans där Eventab har varit med och skapat magi med innehåll och koncept. 

Utbildningsvecka

Under augusti månad genomförde vi tillsammans med vår kund en utbildningsvecka på SteamHotel. 400 deltagare från hela Norden, parallella utbildningar, resor och middagar ombesörjdes av oss på Eventab. 

Agenda CFO

Sveriges största nätverks för CFOs

Med inspirationsföreläsare blandat med sakkunniga experter från scen och ett rum fullt av CFO:er med olika erfarenheter och utmaningar skapas den perfekta miljön och plattformen för utbyte, ny kunskap och nya bekantskaper. Alla event är gratis för de som arbetar som CFO då eventen är sponsrade av utställare och partners. Våra sponsorer fyller också en viktig funktion då de alltid är relevanta för målgruppen och kan hjälpa CFO:n med sina diversifierade produkter.  

Läs mer om våra event.

Kom i kontakt med oss

Vill ni ha hjälp med anordningen av ert nästa event, företagsresa, konferens eller produktlansering? Hör av er till oss!

If försäkringar

2022

2021

2019

Nordsjö idé & design

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.