Möten som gör skillnad

Sedan 2001 har vi skapat meningsfulla möten som shower, kickoffer, företagsresor, invigningar, mässor, konferenser och mycket mer.

20 år i branschen

Med över 20 år i branschen är vi ödmjuka, lyhörda och fortfarande nyfikna. Vi vet att vi inte alltid kan bäst eller har de bästa lösningarna. Varje nytt projekt kräver sin uppmärksamhet, analys och fokus. Och det är ofta den kemin i projektgruppen som leder till riktigt bra resultat.
Några saker vi emellertid aldrig tummar på är kvalitén, engagemanget och affärsnyttan. Vi tror att det här har varit en del i vår framgång som legitimerat vår existens. Att vi sedan älskar det vi gör bidrar till en bättre kundupplevelse. Välkommen du också, det förtjänar ni.

vårat team

Marcus Westin

Telefon: 0707-54 21 00
E-post: marcus@eventab.se
Roll: VD

Malin Öberg

Telefon: 0735-200871
E-post: malin@eventab.se
Roll: Projektledare

Elin Fransson

Telefon: 0761-72 29 58
E-post: elin@eventab.se
Roll: Projektledare

Wilma Holmberg

Telefon: 0739 – 26 36 65
E-post: wilma@eventab.se
Roll: Projektledare

Andreas Lindquist

Telefon: 0723 – 68 85 00
E-post: ekonomi@eventab.se
Roll: Ekonomi

Vårat Uppdrag & Vision

Event & Möten

Vi hjälper dig att praktiskt driva arbetet med ett projekt vare sig det rör som om medarbetar – eller kundevent. Och utifrån önskemål, behov och budget sätter vi samman en passade paketering. Den strategiska aspekten av ett event utgör ofta grunden till vårt ”varför”. Tillsammans tar vi oss an dessa frågor och landar i ett kraftfullt och smart upplägg.

Konsultation & Utbildning

Är ni i behov av konsultation rörande möten och event? Eller behöver ni förstärka marknadsteamet? Då kan vi på Eventab utgöra en bra partner och bollplank. Tillsammans navigerar vi rätt till kloka och övervägda beslut.
Vi har också sedan flera år utbildat nya duktiga talanger i vår bransch genom ett samarbete med FEI, Företagsekonomiska Institutet, Corporate Event Utbildningen. Där vi också utgör en del i ledningsgruppen.

Kommunikation & Konceptutformning

Är ni intresserad av aktivering genom upplevelser med koncept utformade för en specifik målgrupp? Tillsammans tar fram en strategi och kommunikativ plan.
Vi har genom åren jobbat mot restaurang-, hotell och fastighetsbranschen med att skapa aktiveringar i syfte att driva trafik, försäljning och varumärkeskännedom. Allt som oftast finns gemensamma intressen med företag som vill nå just Er målgrupp och som leder till ännu starkare kommunikation och partnerskap.

Samarbetspartners

Ett urval av våra kunder & partners

BSH_logo