Eventab Sweden gruppbild

EVB News – Signa upp vårt Nyhetsbrev

Bästa kunder, partners och leverantörer

Efter över 20 år i branschen har det hänt så himla mycket hos oss på kort tid. Vi kommer ta ett nytt grepp kring hela företaget och all vår kommunikation samt kring de tjänster vi kan bistå med. Allt i syfte att stärka vår roll på marknaden och framförallt bli en ännu bättre partner till våra kunder.

Vad gör vi idag?

Vi jobbar med dig som arbetsgivare gällande personal och marknad. Vi är ett stöd till er för att bygga en attraktiv arbetsplats och skapa sammankomster som är av intresse för era kunder. Samtidigt stärker vi allt detta med förstklassig kommunikation.

Vad innebär det för er?

Vi är experter inom event och kommunikation och med vår kunskap och erfarenhet kan vi utforma en strategi för att hantera dessa frågor på bästa möjliga sätt. Oavsett om det gäller att planera ett specifikt event som sträcker sig över en kväll eller flera dagar, eller att organisera en kundträff, gala, jubileum eller familjedag.

Och det bästa av allt är att vi alltid tar ansvar för era pengar. Vi hjälper er att fatta rätt beslut för investeringar i personal, kunder och kommunikation.

Numera hittar ni oss på Artillerigatan 77. Kom gärna förbi och säg hej så berättar vi mer. Vi älskar besök!

Dela artikeln på sociala medier

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.