Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Event

Content

Aktiviteter, underhållning & talare

Deltagarhantering

Event manager som konsult

Hyr en av våra duktiga Event Managers under 1 vecka eller 1 år. 

Har ni behov av en egen duktig event manager som sitter på plats hos er och hjälper er med alla events? Kontakta oss så berättar vi hur våra konsulter kan göra stor nytta för er. 

Winterland

Magasin 9 i Frihamnen kläds i stor vinterskrud med isbar, granskog och stjärnhimmel från 15 nov – 21 dec 2023. 

När gästerna anländer med buss, båt eller taxi möts de av rykande varm dryck, isskulptering och elddans. Väl inne i WinterLand som kanske för kvällen är ert eget Winter Disco Land eller Winter Awards Party, minglar gästerna med fördrink, tilltugg och underhållning innan middagen.  

Maten som lagas och serveras under ledning av landslagskockar består av en modern julinspirerad 2- alt 3-rättersmeny med tillhörande dryckespaket. Vi använder ekologiska och närproducerade råvaror så mycket som möjligt. I barerna serveras snygga drinkar och cocktails och även ett bra alkoholfritt utbud.  

Konceptet är skalbart, med specifika val av artister eller andra delar där ni vill förstärka eller förenkla upplägget.  

Lokalen erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy denna kväll för 300–1200 personer i sittande middag och upp till 2000 personer i mingel.  

Se Winterland pdf här.

Agenda CFO

Agenda CFO är ett eventkoncept kring och om rollen som CFO. Med inspirationsföreläsare blandat med sakkunniga experter från scen och ett rum fullt av CFO:er med olika erfarenheter och utmaningar skapas den perfekta miljön och plattformen för utbyte, ny kunskap och nya bekantskaper. Alla event är gratis för de som arbetar som CFO då eventen är sponsrade av utställare och partners. Våra sponsorer fyller också en viktig funktion då de alltid är relevanta för målgruppen och kan hjälpa CFO:n med sina diversifierade produkter.  

Läs mer om våra event.

Blockparty

Blockparty är ett koncept som vi tagit fram i syfte att skapa aktivering för hyresvärdar, coworking, hotell och restaurang. 

Att lära känna sina grannar, kunder och partners bättre för att tillsammans hjälpas åt är eventets syfte och DNA. 

Här får man chansen att nätverka och berätta för alla vad man gör och på så vis bygga nya relationer under trevliga och avslappnade omständigheter. 

Vi har tillsammans med Vasakronan genomfört två events hittills. 

Kom i kontakt med oss

Vill ni ha hjälp med anordningen av ert nästa event, företagsresa, konferens eller produktlansering? Hör av er till oss!

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.