Hållbarhet

Som kund hos Eventab har ni alltid möjlighet att klimatkompensera ert arrangemang.

Eventab & Hållbarhet

Att producera events, möten, mässor, resor m.m. där arrangemanget ofta är byggt för bara en enda dag, är en stor utmaning för miljön. Vi på Eventab väljer därför alltid alternativ med låg miljö- och klimatpåverkan, så långt det bara är möjligt. Vi ser till att producera hållbara events åt våra kunder! 

Som kund hos Eventab har ni alltid möjlighet att klimatkompensera ert arrangemang. Vi har nära samarbeten med flera duktiga miljökonsulter som hjälper både oss och er att ständigt ligga längst fram i miljöarbetet. Vi ser det som en självklarhet att alla våra kunders projekt ska hålla en hög miljöprofil, det är egentligen en ickefråga idag. 

Miljöcertifiera ert nästa event

För att tydligt visa att Ni tar ansvar för klimat och miljö, kan ni nu klimat-och miljöcertifiera era möten och events. ViEventab arbetar med flera organisationer och konsulter som enkelt och kostnadseffektivt höjer värdet på ert arrangemang genom en certifiering. För många är detta en självklarhet, att genomföra events så klimatsmart som det bara är möjligt. Självklart ska man även kommunicera att man faktiskt gör en insats och då är certifieringarna bra verktyg. Fråga oss gärna mer om detta inför ert nästa event!

Klimatkompensation

Ett alternativ till miljöcertifiering av events är klimatkompensation. Eventab hjälper er självklart med detta och vi samarbetar även där med flera organisationer på området. Fråga oss gärna om detta vid planeringen av ert nästa event! 

Kom i kontakt med oss

Vill ni ha hjälp med anordningen av ert nästa event, företagsresa, konferens eller produktlansering? Hör av er till oss!

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.