AgendaCFO 15år

Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi skriver detta inlägg.

I år fyller Agenda CFO 15 år. Vi har varit en del av Agenda CFO under de senaste 8åren. Tillsammans med Dennis Lodin, grundare och själv CFO har vi haft missionen klar från dag1, att skapa en mötesplats för en av näringslivets mest utmanande roller i syfte att inspirera, nätverka och utbyta kunskap.

Det har varit en fantastisk resa där vi haft förmånen att träffa många fina företag, glada och intressanta deltagare och sist men inte minst våra kompetenta och skickliga talare. De bästa i näringslivet. Stort tack till Er alla.

Och såklart ett stort innerligt tack till Dennis Lodin som gav oss förtroendet den där dagen för 8 år sedan. Dennis är mannen bakom Agenda. Drivkraften och hans engagemang ramar in eventet med personlighet och värme. En starkt bidragande orsak till att vi idag är Sveriges ledande nätverk för CFO: s.

I tisdags den 23e april genomförde vi årets första event. Solen sken och strålade in i Strömsalongerna på vackra Grand Hôtel Stockholm och vi hade deltagarrekord. Som sagt glad och tacksam.
Pleo Rillion insightsoftware CtrlPrint Ethos Gazella Azets Accountor Sverige Vindex AB financerecruiter cfoservices Fand Rekrytering

Resan fortsätter. Och vill ni veta mer om oss på Agenda CFO.
Tveka inte att kontakta oss. info@agendacfo.se

Dela artikeln på sociala medier

Prenumerera

Fyll i din mailadress och få nyheter & aktuella erbjudanden kontinuerligt.