Hållbara Event

Som kund hos Eventab har ni alltid möjlighet att klimatkompensera ert evenemang och bidra till en grönare framtid.

Gör Ditt Event

Klimatneutralt

Att producera events, möten, mässor, resor m.m. där arrangemanget ofta är byggt för bara en enda dag, är en stor utmaning för miljön. Vi på Eventab väljer därför alltid alternativ med låg miljö- och klimatpåverkan, så långt det bara är möjligt. Vi ser till att producera hållbara events åt våra kunder! 

Som kund hos Eventab har ni alltid möjlighet att klimatkompensera ert arrangemang. Vi har nära samarbeten med flera duktiga miljökonsulter som hjälper både oss och er att ständigt ligga längst fram i miljöarbetet. Vi ser det som en självklarhet att alla våra kunders projekt ska hålla en hög miljöprofil, det är egentligen en ickefråga idag. 

Hand som håller löv.

Hållbara Event

En Bättre Framtid

Att skapa hållbara event handlar om mer än att bara minimera miljöpåverkan för stunden – det är ett långsiktigt ansvar. På Eventab arbetar vi för att varje arrangemang ska bidra till en bättre framtid. Vi strävar alltid efter att utveckla nya lösningar som gynnar både våra kunder och planeten. Genom att aktivt välja leverantörer och material med miljön i åtanke, säkerställer vi att våra event är så klimatsmarta som möjligt. Vår vision är att våra kunders arrangemang inte bara ska lämna positiva avtryck nu, utan även på lång sikt.

Naturskydd

Miljöcertifiera och Klimatkompensera Ditt Nästa Event

För att tydligt visa att ni tar ansvar för klimat och miljö, kan ni nu klimat- och miljöcertifiera era möten och events. Vi på Eventab arbetar med flera organisationer och konsulter som enkelt och kostnadseffektivt höjer värdet på ert arrangemang genom en certifiering. Certifieringen stärker ert varumärke och visar era deltagare att ni tar hållbarhet på allvar, vilket skapar ett positivt intryck och bidrar till ett långsiktigt förtroende.

För många är detta en självklarhet, att genomföra events så klimatsmart som det bara är möjligt. Självklart ska man även kommunicera att man faktiskt gör en insats och då är certifieringarna bra verktyg. Fråga oss gärna mer om detta inför ert nästa event – tillsammans skapar vi hållbara lösningar!

Börja Er Hållbara Resa Här

Vi förstår att varje event är en viktig investering. Med vår expertis skapar vi hållbara event som stärker ditt varumärke, engagerar dina gäster och bidrar till en bättre framtid. Med oss kan du vara säker på att din investering kommer att löna sig.