Deloitte

Vi har haft förmånen att jobba med Deloitte sedan 2008.

Vi har haft förmånen att jobba med Deloitte sedan 2008. Tillsammans har vi byggt branschens bästa personalfester i syfte att stärka gemenskapen, företagskulturen och införliva nyrekryterade i företaget. Det är med stolthet och tacksamhet vi ser tillbaka till alla fantastiska event vi genomfört tillsammans. Och ser fram emot många fler med Sveriges bästa arbetsgivare Deloitte.

Bosch-Siemens

50års Jubileum

Bosch Siemens Sverige är en säljorganisation som är marknadsledande inom vitvaror och hemelektronik. År 2017 fyllde organisationen 50 år och Eventab fick uppdraget att hålla i jubiléet. Eventet ägde rum på vackra Munchenbryggeriet, Mässhallen.
Vi skapade en tidsresa som beskrev viktiga milstolpar för företaget. Allt spelades in med en ”voice over” för att skapa en mäktig inramning. Efter middagen var det dans till band och klackarna i taket.

Visolit

”Togeheter As One”

Eventab fick i uppdrag som ett startskott att bygga en ”vi” känsla efter att Visolit köpt upp en rad bolag 2019 - däribland Telecomputing.
Operationen fick namnet ”Togeheter As One”. Ett kamerateam besökte bolagen under ett antal månader syfte att visa vilka som jobbade där, vad de gjorde och hur de såg ut på kontoren. Vi samlade alla på Quality Hotel Friends och allt startade med en business Update för att sedan följas upp med ett längre mingel / nätverkande. Kvällens konferencier var David Hellenius som med filmens hjälp gjorde nedslag i publiken där vi hade personer som live fick referera till vår tidigare dokumentation. Succén var ett faktum och under ett antal timmar hade vi kartlagt storheten och spridningen geografiskt i det nya Visolit.

IF Försäkringar

20års Jubileum

IF Försäkringar firade 20 år och vi har under flera år haft äran att få arbeta i ett tätt samarbete med denna kund under deras konferenser, julfester och jubileumsfest. Receptet på en fantastik kväll- 750 gäster, Sofia Wistam, Orup och Magnus Carlsson i en vacker inramning på Berns Salonger.

Nordsjö Idé & Design

Mässa & Galakväll

Varje år samlas Nordsjöbutikerna över två dagar för inspirerande möten och en inköpsmässa. Båda dagarna avslutas med middagar och prisutdelningar.
Över åren har vi utvecklat konceptet och dels besökt nya städer, dels haft förtroliga diskussioner kring innehållet. Tillsammans är NID Update ett uppskattat årligt återkommande event som butikerna varje år ser fram emot.

IF

Celebration Party