Välkommen till
Eventab.

Vår passion är att bygga relationer genom event.

Vi brinner för mötet mellan människor och vi älskar att göra dessa möten riktigt bra för våra kunder. Det har vi gjort sedan 2001.

Vi tror på en rak, uppriktig och ärlig dialog, där vi utifrån kundens perspektiv tar hänsyn till ekonomi, helheten och detaljerna. Vi vill tro att det är därför många av våra kunder är återkommande. Vi tummar aldrig på kvalitén och sätter alltid kunden i främsta rummet. Är du ute efter en leverantör som går en extra mil för din skull, då har du kommit rätt. Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för dig.

Våra löften

Spara tid & pengar

Vi sparar Er tid och pengar genom trimmade processer, bättre inköpspriser och kvalitetssäkrade underleverantörer. Vår prissättning är helt transparent, ni har alltid våra inköpspriser och vi debiterar projekttimmar. Tillsammans bygger vi upp Ert arrangemang. Våra inköpspriser inkl. projekttimmarna utgör det totala ordervärdet som i regel alltid är bättre än om ni själva skulle sätta samman produkten. Varför vi är ”gratis” för Er som kund.

Affärsnyttan i fokus

Vi utgår alltid från kundens affärsnytta i ett projekt. Varför vi också talar om på vilket sätt som vi bör jobba för att ni som kund ska få ut maximal nytta av Er investering. Vi handskas med Era pengar på ett klokt och försiktigt sätt.

Enkelt, tryggt & kvalitetssäkrat

Vi har sedan starten 2001 levt under devisen att det ska vara enkelt och tryggt för dig som kund att arbeta med oss. Det kanske är första gången man får uppdraget att arrangera företagets personalfest, då finns vi där och kan tryggt ledsaga dig genom projektet. Genom vår erfarenhet vet vi vad som fungerar och vilka vi ska vända oss till och kan därigenom kvalitetssäkra processen.


Samarbeten & förfrågningar

Marcus Westin - VD
marcus@eventab.se
+46 70 754 21 00

Adress

Eventab Sweden AB
Box 27119
102 52 Stockholm